تکذیب استفاده از هورمون برای پرورش مرغ در خراسان رضوی + فیلم

محمود جوادی‌نژاد در گفت‌وگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: در کشتارگاه‌های استان خراسان رضوی، در ماه گذشته بیش از ۱۰۵ هزار تن گوشت تولید شده است. این میزان نسبت‌به مدت مشابه سال گذشته، دو درصد افزایش یافته است.

{$sepehr_media_2457980_640_360}

مدیرکل دامپزشکی خراسان رضوی درباره تولید گوشت قرمز توضیح داد: استان در این بخش بیش از ۲۰ تا ۳۵ هزار تن گوشت قرمز تولید کرده که نسبت‌به سال قبل، ۸ درصد رشد نشان می‌دهد. تولیدات از طریق ۸ کشتارگاه صنعتی و ۲۵ کشتارگاه سنتی انجام شده و تمامی مراحل با نظارت ناظران بهداشتی و شرعی به صورت روزانه رصد می‌شود تا پس از اطمینان از سلامت، وارد چرخه مصرف شود.

وی درباره موضوع هورمونی‌بودن مرغ‌ها نیز تصریح کرد: با قاطعیت اعلام می‌کنم، امکان استفاده از هورمون در صنعت طیور وجود ندارد، نه از نظر اقتصادی و نه از نظر علمی. استان ما در حال حاضر، ۱۲۳ میلیون قطعه مرغ در ۸۹۰۰ دوره پرورش دارد و هزینه استفاده از هورمون برای افزایش رشد توجیه اقتصادی ندارد.

جوادی‌نژاد افزود: سرعت رشد مرغ‌ها با استفاده از مکمل‌های ویتامینی افزایش می‌یابد؛ به عنوان مثال، ضریب تبدیل غذایی که تا چند سال پیش ۲.۶ بود، اکنون بین ۱.۶ تا ۱.۸ قرار دارد؛ یعنی هر کیلوگرم گوشت با مصرف ۱.۶ تا ۱.۸ کیلوگرم نهاده تولید می‌شود و این امر کاملاً طبیعی و استاندارد است.

وی در پایان ضمن قدردانی از تلاش‌های همکاران دامپزشکی استان، بر اهمیت نظارت دقیق و حفظ سلامت مواد غذایی تأکید کرد.

{$sepehr_key_156462}