کشف ۸ تن انواع موادمخدر در خراسان رضوی در نیمه نخست سال ۱۴۰۴

به گزارش شهرآرانیوز، علی زندی با اعلام این خبر، اظهار کرد: همچنین در نیمه نخست امسال ضمن انهدام ۴۳باند توزیع مواد مخدر، دستکم چهار هزار و ۴۸۲ قاچاقچی و خرده‌فروش موادمخدر و روان‌گردان در خراسان رضوی دستگیر شدند.

وی ادامه داد: در این مدت حدود ۱۷ هزار معتاد در استان خراسان رضوی نیز توسط دستگاه‌های مرتبط جمع آوری و ساماندهی شده‌اند.

دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان رضوی اظهار کرد: دستگاه‌های حوزه مقابله با عرضه مواد مخدر از جمله نیروی انتظامی، مرزبانی، اطلاعات، سپاه، بسیج، گمرک و سازمان زندان‌ها با حمایت دستگاه قضایی در کشف و ضبط این مواد مخدر نقش داشته‌اند و از تلاش شبانه روزی آنها در جهاد مقدس مبارزه با این مواد خانمان‌سوز قدردانی می‌شود.

زندی با بیان اینکه از نگاه ما هیچ چیز مهمتر از جان یک انسان نیست و شاهد هستیم همکاران ما در مجموعه دستگاه‌های مقابله با عرضه مواد مخدر جان خود را در این راه بر کف دست می‌گذارند، افزود: همه دستگاه‌ها از بسیج و سپاه گرفته تا سازمان‌های مردم‌نهاد همانند گذشته باید در این مسیر همراه باشند تا شاهد کاهش آسیب‌های اجتماعی در جامعه باشیم.

وی گفت: تقدیم بیش از چهار هزار شهید نیروی انتظامی و ۱۲ هزار جانباز یکی از افتخارات جمهوری اسلامی در مسیر مبارزه با مواد مخدر است.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_158002}