مهلت ثبت‌نام عمره ۱۴۰۴ دانشگاهیان تمدید شد + آدرس سایت | ثبت اطلاعات نزدیک به ۹۰ هزار نفر در سامانه

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدمحمد طاهری با اشاره به برنامه ثبت‌نام عمره دانشجویی عنوان کرد: از میان ۸۸ هزار و ۵۹۶ نفر ثبت‌نام‌کننده در سامانه لبیک، ۱۹ هزار نفر از زائران را دانشجویان متأهل تشکیل می‌دهند و مابقی شامل اساتید و دیگر دانشجویان مشتاق زیارت حرم نبوی هستند.

رئیس ستاد عمره و عتبات دانشگاهیان خاطرنشان کرد: به علت استقبال ویژه دانشجویان، اساتید و اعضای هیئت‌علمی، مهلت ثبت‌نام تا جمعه (۲۵ مهرماه ۱۴۰۴) تمدید شده است تا همه علاقه‌مندان از این فرصت بهره‌‎مند شوند.

حجت‌الاسلام طاهری با بیان اینکه متقاضیان می‌توانند از طریق سامانه labbayk.ir اقدام به ثبت‌نام کنند، اضافه کرد: در روز ۲۶ مهرماه، برنامه قرعه‌کشی از ثبت‌نام‌کنندگان عمره دانشجویی در تهران و به صورت هم‌زمان در چند استان دیگر برگزار خواهد شد که جزئیات تکمیلی آن متعاقباً اعلام می‌شود.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_158341}