عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: حاصل ایستادگی در برابر جنایت اسرائیل، آتش‌بس در غزه بود

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدرضا محسنی‌ثانی با اشاره به آتش‌بس در غزه گفت: آتش‌بس در غزه، نتیجه دو سال ایستادگی و استقامت مردم غزه در برابر ظلم‌ و جنایاتی است که حتی خارج از تصور جهانیان بود.

وی با تأکید بر اینکه مقاومت نقش تعیین‌کننده‌ای در آتش‌بس غزه داشت، گفت: مردم غزه پشتوانه حماس بودند، مردمی که همه چیزشان از بین رفت، بیش از ۷۰ تا ۸۰ درصد خانه‌هایشان ویران شد، ده‌ها هزار کودک و ده‌ها هزار مردم به شهادت رسیدند، اما با این حال همچنان ایستادگی کردند و در پشت رزمندگان خود در کنار مجموعه حماس و گردان‌های عزالدین‌قسام، مقاومت را ادامه دادند.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس بیان کرد: رزمندگان حماس در برابر همه نیروهای اسرائیل و آمریکا ایستادگی و مقاومت کردند.

محسنی‌ثانی با اشاره به صدور حکم بازداشت نتانیاهو در دادگاه کیفری بین‌المللی گفت: اگر نتانیاهو وارد کشوری شود، باید بازداشت شود؛ البته متأسفانه برخی کشورها از اجرای احکام قانونی بین‌المللی حمایت لازم را نمی‌کنند.

{$sepehr_key_158470}

منبع: ایسنا