نروژ: اشغالگری اسرائیل باید متوقف شود

به گزارش شهرآرانیوز، استوره دوشنبه شب با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: راه رسیدن به صلح پایدار همچنان طولانی است. اشغالگری اسرائیل در غزه و کرانه باختری باید متوقف شود و مقام‌های فلسطینی باید بتوانند بر تمام فلسطین حکومت کنند.

وی با اشاره به نشست شرم‌الشیخ درباره آتش‌بس در غزه افزود: در مرحله بعدی مسائل مهم زیادی وجود دارد که باید به آنها پرداخت که فقط به اداره غزه مربوط نمی‌شود.

استوره تاکید کرد: نروژ هر جایی که بتواند به استقرار ثبات و بازسازی کمک خواهد کرد. تقویت نهاد‌های فلسطینی یک مساله مهم است.

نشست «شرم‌الشیخ» امروز (دوشنبه ۲۱ مهر ۱۴۰۴) به میزبانی مصر و با ریاست مشترک عبدالفتاح السیسی و دونالد ترامپ رئیسان جمهوری مصر و آمریکا برگزار شد و سران و نمایندگان بیش از ۲۰ کشور از جمله انگلیس، فرانسه، آلمان، نروژ، قطر، ترکیه، اردن و تشکیلات خودگردان فلسطین در این نشست حاضر شدند.

ترامپ و رهبران قطر، مصر و ترکیه، کشور‌هایی که نقش میانجیگر کلیدی در توافق داشتند، مراسم رسمی امضای طرح صلح غزه را برگزار کردند. اما نکته قابل توجه این است که دو طرف اصلی این توافق، یعنی اسرائیل و حماس، در مراسم امضا حضور نداشتند.

ترامپ در این نشست توافقنامه موسوم به صلح غزه را به همراه سایر رهبران منطقه امضا و سپس مصر را به مقصد واشنگتن ترک کرد.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_158703}