معرفی ۳ بانک متخلف در پرداخت وام ازدواج

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از معاونت امور جوانان وزارت ورزش و جوانان، علیرضا رحیمی با اعلام اینکه بیش از ۵۴۰ هزار جوان ایرانی همچنان در صف دریافت وام ازدواج هستند، افزود: با وجود منابع کافی و تعهدات مصوب بانک مرکزی، این سه بانک در سال ۱۴۰۳ از ایفای تعهدات خود در زمینه تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج خودداری کرده‌اند و گزارش آن به‌صورت رسمی به سازمان بازرسی و هیات انتظامی بانک مرکزی ارسال شده است.

رحیمی افزود: متأسفانه برخی بانک‌ها با وجود اعلام سود‌های کلان در صورت‌های مالی، از پرداخت تسهیلات ازدواج که از تکالیف قانونی آنهاست، طفره رفته‌اند.

معاون وزیر ورزش و جوانان تصریح کرد: به‌عنوان مدعی‌العموم مطالبات جوانان، این موضوع را تا حصول نتیجه نهایی پیگیری خواهیم کرد.

{$sepehr_key_158727}

 سازمان بازرسی نیز ۳ بانک متخلف درباره وام ازدواج و فرزند‌آوری را به هیئت انتظامی بانک‌مرکزی معرفی کرد.