تقدیر شجاعی از تاج در مراسم بدرقه تیم فوتسال دختران ایران

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، نایب‌رئیس بانوان فدراسیون فوتبال با اشاره به برگزاری بازی‌های آسیایی جوانان گفت:  رقابت‌های بحرین از جذابیت ویژه‌ای برخوردار بوده و رویدادی منحصر‌به‌فرد برای شما به شمار می‌آید.

 فریده شجاعی در مراسم بدرقه تیم‌های ملی فوتسال دختران و پسران جوانان ایران به بازی‌های آسیایی بحرین گفت: قبل از هر چیز رویداد بزرگ هفته یعنی انتخاب خانم جعفری به عنوان سرمربی برتر فوتبال بانوان در آسیا و سالار آقاپور برای بازیکن سال فوتسال آسیا را تبریک می‌گویم.

وی تصریح کرد: امیدوارم چنین موفقیت‌هایی برای تیم‌های مختلف ایران تکرار شود. از نزدیک شاهد بودم که خانم شریف و همکاران‌شان و همینطور علی صانعی و همکاران‌شان چقدر زحمت می‌کشیدند.

نایب رئیس بانوان فدراسیون فوتبال خاطرنشان کرد: مسابقات بحرین برای اولین بار است در این رده در آسیا برگزار می‌شود. در این مسابقات تمام رشته‌های ورزشی شرکت کرده و اولین تجربه خود را کسب می‌کنند. این مسابقات از جذابیت خاصی برخوردار است و رویدادی منحصر‌به‌فرد برای شما محسوب می‌شود. از حمایت‌های مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال تشکر کرده و برای‌تان سفر خوبی را آرزو می‌کنم.

{$sepehr_key_160090}

منبع: مهر