تغییر ساعت بازی استقلال به‌خاطر قراردادهای تبلیغاتی صداوسیما!

به گزارش شهرآرانیوز، طبق برنامه جدیدی که سازمان لیگ ارائه داد، تقابل فجر سپاسی و استقلال روز یکشنبه (چهارم آبان ۱۴۰۴) ساعت ۱۵ در شیراز آغاز می‌شود و در واقع چند ساعت زودتر از زمان قبلی اعلام‌شده، سوت آغاز آن به صدا درخواهد آمد.

این تغییر برنامه به‌شدت مورد اعتراض باشگاه استقلال قرار گرفته و حاشیه‌های فراوانی را نیز به راه انداخته است. اگرچه گروهی از عوامل برگزاری رقابت‌های لیگ برتر معتقدند چنین‌حرکتی می‌تواند یکی از اقدامات صورت‌گرفته در راستای تست‌زدن ورزشگاه پارس شیراز برای میزبانی احتمالی دربی نیم‌فصل اول باشد، ولی حالا شایعه دیگری نیز مطرح شده است.

{$sepehr_key_160381}

بر اساس شایعه‌ای که پیش از ظهر دوشنبه شنیدیم، برخی افراد مدعی‌اند با توجه به برگزاری الکلاسیکو در یکشنبه هفته آینده و اهمیت بسیار زیاد پوشش زنده تلویزیونی جدال رئال مادرید- بارسلونا توسط شبکه ۳، احتمال دارد تغییر ساعت بازی فجر سپاسی- استقلال با این ماجرا در ارتباط باشد، چون اگر آبی پوشان ساعت ۱۸ در شیراز به میدان می‌رفتند، شبکه ۳ عملاً نمی‌توانست هر دو بازی را به طور زنده و کامل روی آنتن بفرستد ولی حالا با تغییر ساعت، هیچ مشکلی برای پوشش این دو دیدار که قطعاً در داخل کشور مخاطبان فراوانی دارند، به وجود نمی‌آید و البته میلیارد‌ها تومان قرارداد آگهی تبلیغاتی نیز سر جای خودش باقی خواهد ماند، چون حتماً هر دو مسابقه از طرف شرکت‌های مهم مد نظر هستند و دلشان می‌خواهد آگهی خود را هنگام پخش دیدار‌های مذکور از شبکه ۳ روی آنتن بفرستند.

مدیران تلویزیون هنوز در این رابطه پاسخی نداده‌اند و سازمان لیگ نیز شایعه را تایید نکرده ولی قضیه به طور جدی در میان اهالی فوتبال و فضای مجازی مطرح شده است. حالا با توجه به برنامه‌ریزی جدید، جدال فجر سپاسی با استقلال ساعت ۱۵ از شبکه ۳ پخش می‌شود و هیچ مشکلی نیز برای این کانال بابت پوشش مستقیم ال کلاسیکو که یکشنبه ساعت ۱۸:۴۵ آغاز می‌شود، وجود نخواهد داشت.

منبع: خبر ورزشی