مهدیه اسفندیاری به وطن بازمی‌گردد

به گزارش شهرآرانیوز؛ معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: طبق اعلام وزیر امور خارجه، مهدیه اسفندیاری در فهرست تبادل قرار گرفته‌اند و بسته‌ای سیاسی-کنسولی میان دو کشور طراحی شده که اجرای آن نیازمند همکاری متقابل است.

وحید جلال‌زاده، معاون کنسولی، مجلس و ایرانیان وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران، با انتقاد از رفتار دولت فرانسه در قبال مهدیه اسفندیاری، اظهار کرد ایشان توسط کشوری که خود را «مهد آزادی» می‌داند و در این زمینه‌ها بسیار پرمدعاست، صرفا به دلیل فعالیت در یک کانال تلگرامی در حمایت از مردم فلسطین و زنان و کودکان فلسطینی، به گروگان گرفته شده‌اند.

وی با اشاره به اقدامات انجام‌شده از سوی وزارت امور خارجه، افزود: از همان ۲۴ ساعت نخست پس از اطلاع از بازداشت خانم اسفندیاری، اقدامات کنسولی، حقوقی و سیاسی آغاز شد. سفیر جمهوری اسلامی ایران در فرانسه نیز با وزارت خارجه، پلیس و دادستانی محل دیدار و پیگیری‌های لازم را انجام داده است.

جلال‌زاده همچنین از تعیین وکیل برای اسفندیاری و انجام نزدیک به ۱۰ ملاقات کنسولی با وی خبر داد و تأکید کرد: تمامی مسائل حقوقی ایشان به‌صورت دقیق در حال بررسی است.

معاون کنسولی وزارت خارجه در ادامه به اظهارات اخیر وزیر امور خارجه در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» اشاره کرد و گفت: طبق اعلام وزیر امور خارجه، مهدیه اسفندیاری در فهرست تبادل قرار گرفته‌ شده و بسته‌ای سیاسی-کنسولی میان دو کشور طراحی شده که اجرای آن نیازمند همکاری متقابل است. امیدواریم این روند به‌زودی به نتیجه برسد و شاهد بازگشت خانم اسفندیاری به کشور عزیزمان باشیم.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_160554}