شهردار مشهد مقدس: جشنواره‌های فصلی به نشاط اجتماعی کمک می‌کنند + فیلم

محمدرضا قلندرشریف، در حاشیه مراسم افتتاح چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در مشهد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: ما معمولاً هر فصل یک جشنواره خاص داریم و سعی ما این است که با توجه به عبور فصل‌ها و گردش ایام، بتوانیم حال خوبی برای مردم فراهم و نشاط اجتماعی را در شهر، ساری و جاری کنیم.

{$sepehr_media_2477566_640_360}

وی ادامه داد: در بهار، حدود یک ماه، استقبال از بهار را داریم  و بعد از آن در تابستان، نمایشگاه گل و گیاه را برگزار می‌کنیم که در کشور بی‌نظیر است و در پاییز هم در «باغ مشهد»، جشنواره «طعم و رنگ  پاییز» را داریم که امسال از یکم تا دهم آبان‌ماه برگزار می‌شود و مردم می‌توانند از آن استفاده کنند.

شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه برنامه‌های گوناگونی برای شهروندان در این جشنواره پیش‌بینی شده است، تأکید کرد: در جشنواره «طعم و رنگ پاییز»، چیزی نزدیک به ۲۵۰ هزار بوته‌گل پاییزی کاشته شده و بیش از ۴۰ المان پاییزی هم جانمایی و نصب شده است و در غرفه‌های گوناگون هم برنامه‌های متعددی برگزار می‌شود و در مجموع، سرگرمی، نشاط و یک گردش نیمروزی برای مردم فراهم است. سعی ما این است که در حوزه‌های مختلف و غیر از عمران شهر و پروژه‌هایی که بهره‌برداری می‌شود، جشنواره‌هایی در ایام سال داشته باشیم که نشاط اجتماعی خوبی برای مردم ایجاد کنیم.

گفتنی است چهارمین جشنواره «طعم و رنگ پاییز» در باغ گیاه‌شناسی مشهد واقع در بولوار جمهوری اسلامی، نرسیده به پل غدیر، از یکم الی دهم آبان‌ماه ۱۴۰۴، از ساعت ۹ الی ۲۲ برگزار می‌شود.

{$sepehr_key_161335}