نیکزاد: مشکلات معیشتی و اقتصادی در سه‌شنبه نظارتی مجلس بررسی‌ می‌شود

به گزارش شهرآرانیوز، در جلسه علنی امروز (یکشنبه، ۴ آبان ۱۴۰۴) مجلس، حسینعلی حاجی‌دلیگانی، در تذکری شفاهی با استناد به بند ۱۱ ماده ۲۲ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس درخصوص حفظ شأن و جایگاه مجلس، گفت: مردم درخصوص مسائل اقتصادی و معیشتی انتظاراتی از مجلس دارند که خوشبختانه در این خصوص نامه‌ای به امضای ۱۰۰ نفر از نمایندگان رسیده و جلسه‌ای نیز روز گذشته برای پیگیری این مسائل برگزار شد.

وی افزود: ما به عنوان نماینده مردم درخواست داریم که این جلسات جهت پیگیری مسائل معیشتی و اقتصادی ادامه دار باشد، در حال حاضر در خصوص نهاده‌های دامی، گاوداری‌ها و مرغداری‌ها دچار مشکل شده‌اند و این سبب خواهد شد که در ماه‌های آینده مشکلاتی برای مردم ایجاد شود، همچنین در بحث گرانی‌ها نیز شرکت‌های دولتی و همچنین شرکت‌های وابسته به دولت، قیمت‌ها را افزایش می‌دهد و باعث بی‌ثباتی در بازار شده است.

نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس خاطرنشان کرد: مجلس باید در بحث گرانی‌ها و بی‌ثباتی در بازار به طور جد ورود کند، چرا که مردم در این خصوص دغدغه‌های فراوانی دارند، البته شنیده شده که در روز سه شنبه جلسه نظارتی مجلس در خصوص پیگیری این مسائل است بنابراین لازم است مجلس از جایگاه خود برای اصلاح این روند استفاده کند.

علی نیکزاد، نایب‌رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این تذکر گفت: این سه شنبه جلسه نظارتی در رابطه با پیگیری مسائل معیشتی و اقتصادی مردم برگزار خواهد شد و در این جلسه وزرای کشاورزی و اقتصادی و همچنین رئیس سازمان برنامه و بودجه و سایر مسئولین دستگاه ها جهت پاسخگویی به سوال نمایندگان حاضر خواهند شد.

وی افزود: پیگیری مسائل معیشتی و اقتصادی از دغدغه های نمایندگان مجلس است و این امر انجام خواهد شد.

نایب‌رئیس مجلس اعلام کرد: موضوع تعیین تکلیف نیروهای شرکتی نیز در نشستی که روز چهارشنبه هفته جاری برگزار می‌شود با حضور رئیس سازمان استخدامی مورد رسیدگی قرار می‌گیرد.

{$sepehr_key_161813}