اعتبارات ارزش افزوده در خراسان رضوی ۲۹ درصد افزایش یافت

به گزارش شهرآرانیوز، شاکررضا مریدی روز یکشنبه در دیدار با فرماندار گناباد افزود: ۶۶۰ میلیارد ریال اعتبار حاصل از مالیات بر ارزش افزوده طی هفت ماهه سال جاری به حساب شهرداری‌ها و دهیاری‌های استان خراسان رضوی واریز شده است که این میزان در مدت مشابه پارسال ۵۱۰ میلیارد ریال بود.

وی بیان کرد: حدود ۴۰ میلیارد ریال اعتبارات حاصل از مالیات ارزش افزوده به حساب شهرداری‌های تابعه شهرستان گناباد شامل شهر‌های گناباد، بیدخت، روشناوند و کاخک و ۲۵۰ میلیارد ریال هم به دهیاری‌ها و ۶ میلیارد و ۷۰۰ میلیون ریال به دهیاری‌های فاقد دهیار این شهرستان واریز شد.

فرماندار گناباد نیز در این جلسه بر لزوم حمایت از واحد‌های تولیدی در این شهرستان تاکید کرد.

محمد زارعی هدک افزود: باید با روان سازی فرآیند‌های اداری و توجه به دغدغه فعالان اقتصادی مشکلات تولید کنندگان را کاهش داد.

مالیات بر ارزش افزوده مالیاتی است که کلیه عرضه کنندگان کالا‌ها و خدمات (مودیان این نظام مالیاتی) بایستی علاوه بر بهای کالا یا خدمت عرضه شده، به صورت درصدی از بهای فروش کالا‌ها یا خدمات، در زمان فروش از خریداران اخذ و به صورت دوره‌ای (فصلی) به سازمان امور مالیاتی کشور واریز کنند.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_162035}