تکمیل ۱۱ بخش از ۱۲ پروژه ساماندهی تقاطع انقلاب اسلامی مشهد

پوریا محمدیان‌یزدی در حاشیه مراسم بهره‌برداری از دسترسی بولوار امام‌خمینی(ره) به میدان حافظ در تقاطع غیرهم‌سطح انقلاب اسلامی مشهد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، اظهار کرد: برای سامان‌دهی تقاطع انقلاب اسلامی، ۱۲ پروژه و زیرپروژه تعریف شده که شامل احداث و بهسازی معابر و پل‌های مرتبط با این محدوده است.

وی افزود: با افتتاح مسیر دسترسی تقاطع انقلاب به بزرگراه شهید سلیمانی، یازدهمین بخش از این طرح بزرگ شهری به بهره‌برداری رسید.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد، ادامه داد: تنها بخش باقی‌مانده از این کلان‌پروژه، مسیر اتصال بزرگراه شهید سلیمانی به بولوار امام‌خمینی(ره) شمالی و مسیر بولوار نماز است که طی سه ماه آینده تکمیل خواهد شد. با بهره‌برداری از این بخش، آخرین قطعه از پازل پروژه تقاطع انقلاب اسلامی نیز کامل می‌شود.

به گفته محمدیان‌یزدی، افتتاح این مسیر جدید تأثیر قابل‌توجهی بر کاهش بار ترافیکی محدوده میدان انقلاب اسلامی و پایانه‌های اطراف خواهد داشت.

وی توضیح داد: پیش از این، بخش عمده‌ای از تردد اتوبوس‌ها، به سمت تقاطع بولوار نماز و بولوار امام‌خمینی(ره) منتقل شده بود که موجب افزایش بار ترافیکی در آن محدوده می‌شد. با بازگشایی مسیر جدید، این مشکل برطرف و تردد روان‌تر خواهد شد.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد در پایان تأکید کرد: با تکمیل پروژه‌های باقی‌مانده در این محدوده، بیش از ۳۶ هزار مترمربع معبر جدید به شبکه ترافیکی شهر افزوده می‌شود و مشهد در نوروز آینده، شاهد عبور و مرور روان‌تری در محدوده انتهای خیابان امام‌خمینی(ره) خواهد بود.

{$sepehr_key_162910}