اوسمار ستاره پرسپولیس را احیا می‌کند؟

به گزارش شهرآرانیوز، اوستون ارونوف که در لیست خرید‌های یحیی گل‌محمدی در نیم‌فصل ۰۳-۱۴۰۲ قرار داشت، در نقل و انتقالات زمستانی فصل بیست‌وسوم به پرسپولیس پیوست. حضور ارونوف در پرسپولیس هم‌زمان شد با هدایت اوسمار.

اوسمار ویرا، دستیار برزیلی گل‌محمدی، که پس از برکناری یحیی از نیم‌فصل ۰۳-۱۴۰۲ هدایت سرخ‌پوشان را برعهده گرفت، در پایان فصل، سرخ‌پوشان را به قهرمانی رساند.

بدون‌شک یکی از عناصر قهرمانی اوسمار برای پرسپولیس در فصل بیست‌وسوم، ارونوف بود. ستاره ازبک پرسپولیس در نیم‌فصل دوم همان فصل، با سرعت بالا، تکنیک ویرانگر و دریبل‌های موفق یک در مقابل یک، در مواقع حساس، گره از کار پرسپولیس بازمی‌کرد.

{$sepehr_key_163249}

پرسپولیس با هدایت اوسمار به تیمی کاملاً هجومی و بی‌رحم تبدیل شده بود. ارونوف نیز در خط حمله پرسپولیس کاملاً جا افتاده بود و به ستاره پرسپولیس تبدیل شد که در پایان همان فصل به دلیل درخشش فوق‌العاده‌اش مشتریان زیادی در کشور‌های حاشیه خلیج‌فارس پیدا کرد.

اما ارونوف در فصل گذشته و ابتدای فصل جاری به خاطر مصدومیت‌های پی‌درپی از دوران اوج خود فاصله گرفته است. هرچند او هرموقع در زمین حاضر می‌شود، تکنیک خود را به رخ می‌کشد، اما همانند سابق، تأثیرگذاری چندانی در ترکیب پرسپولیس ندارد. حالا با بازگشت اوسمار، علاوه بر ارونوف، هواداران پرسپولیس هم امیدوارند تا ستاره ازبک تیمشان دوباره احیا شود و در خط حمله پرسپولیس به همان بازیکن ویرانگر و کابوس مدافعان تبدیل شود.