اولین پرواز مستقیم تهران-وین روز دوشنبه (۱۲ آبان ۱۴۰۴) انجام خواهد شد

به گزارش شهرآرانیوز، رامین کاشف‌آذر با بیان اینکه بامداد دوشنبه اولین پرواز مستقیم وین به تهران انجام خواهد شد، اظهار کرد: شرکت هواپیمایی اتریشی این پروازها را انجام خواهد داد.

وی افزود: با شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا مذاکراتی شده و آنها نیز بررسی‌های لازم را انجام داده‌اند، احتمالا از اواسط آذرماه پروازها از سر گرفته خواهد شد. این پروازها شش روز در هفته و مسیر تهران _ فرانکفورت خواهد بود.

سرپرست شرکت هواپیمایی فرودگاه امام‌خمینی(ره) تصریح کرد: استراتژی توسعه شبکه پروازی به عنوان اولویت‌های فرودگاه تعریف شده و در دستور کار است.

۴ روز پرواز در هفته

اهورا محمدی، مدیر روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام‌خمینی(ره) نیز در تشریح جزئیات پرواز وین - تهران و بالعکس، گفت: شرکت هواپیمایی اتریشی بعد از ماه‌ها، دوشنبه (۱۲ آبان ماه) ساعت ۲.۳۰ صبح از وین وارد فرودگاه امام(ره) خواهد شد و ۳:۳۰ نیز تهران را به مقصد وین ترک خواهد کرد.

وی افزود: این شرکت چهار روز در هفته و روزهای دوشنبه، چهارشنبه، جمعه و شنبه به مقصد تهران - وین و بالعکس پرواز خواهد داشت.

محمدی همچنین عنوان کرد که با مذاکرات انجام شده شرکت هواپیمایی لوفت‌هانزا را نیز در ماه‌های آینده خواهیم داشت‌ و برای سایر شرکت‌ها نیز درخواست‌هایی شده و مذاکرات آنها نیز در حال انجام است.

منبع: ایسنا

{$sepehr_key_163308}