چرا مدارس مشهد با وجود آلودگی زیاد هوا امروز (دوشنبه، ۱۲ آبان ۱۴۰۴) تعطیل نشد؟

مسعود یاوری روز دوشنبه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز، با اشاره به آغاز بارندگی از غرب مشهد، ابراز امیدواری کرد که این بارش‌ها موجب بهبود کیفیت هوا در ساعات آینده شود.

وی درباره معیار‌های تصمیم‌گیری در کارگروه آلودگی هوا گفت: مهم‌ترین شاخص برای تصمیم درباره تعطیلی مراکز آموزشی و اداری، میانگین آلودگی هواست و در کنار آن، پیش‌بینی‌های اداره کل هواشناسی نیز نقش تعیین‌کننده دارد.

یاوری افزود: بنابراین به دلیل اینکه دیروز شاخص میانگین به عدد لازم نرسیده بود و نیز هواشناسی استان پیش‌بینی بارندگی کرده بود، ضرورتی برای تعطیلی نداشتیم و جمع‌بندی کارگروه به تعطیلی نرسید.

رئیس کارگروه گردوغبار خراسان رضوی، در پایان خاطرنشان کرد: در صورت تداوم روند آلودگی یا افزایش آلاینده‌ها، عصر امروز نیز جلسه کارگروه برگزار خواهد شد تا تصمیم‌های لازم اتخاذ شود.

شایان ذکر است امروز، دوشنبه ۱۲ آبان‌ماه، مشهد شاهد آغاز بارندگی پس از ۱۷۰ روز بدون باران بوده است.

{$sepehr_key_163836}

{$sepehr_key_163989}