به گزارش شهرآرانیوز؛ محسن فرهادی با بیان اینکه بوفه مدارس در کانون توجه مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت قرار دارد، اظهار کرد: چندین سال است که دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، دستورالعمل پایگاه تغذیه سالم را با همکاری وزارت آموزش و پرورش تدوین میکند و لیست مواد غذایی و غذاهای مجاز و غیرمجاز را از طریق این دستورالعمل اعلام میکند.
وی ادامه داد: بوفههای مدارس را میتوان به دو گروه تقسیم کرد، نخست بوفههایی که پختوپز انجام نمیدهند و گروه دوم نیز بوفههایی هستند که پختوپز دارند.
رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: امکانات برخی بوفههای مدارس محدود است و پخت غذا ندارند و موادغذایی بستهبندی که در لیست دستورالعمل دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت قرار دارد، عرضه میکنند. همچنین بوفههایی که پخت غذا دارند، به طور معمول تخممرغ را به شکل آبپز یا نیمرو عرضه میکنند.
فرهادی افزود: متاسفانه، فستفود در برخی مدارس عرضه میشود و این در حالی است که این غذاها در لیست دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت قرار ندارد. بازرسانی که با چنین مواردی مواجه میشوندبه سرعت از غرضه آن موادغذایی جلوگیری میکنند.
وی ادامه داد: براساس توافقی که با وزارت آموزشوپرورش انجام دادهایم، بازرسان وزارت بهداشت در هر ساعت از شبانهروز میتوانند برای بازرسی به مدارس مراجعه کنند. اگر بازرسان با موارد تخلف در بوفهها مواجه شوند، میتوانند با متخلفان موارد قهریه لازم را انجام دهند. خوشبختانه، برخورد قهریه در مدارس کم پیش میآید.
منبع: ایسنا