سازمان نظام صنفی رایانه‌ای صرافی‌های مجاز تبلیغ رمزارز را به وزارت ارشاد معرفی کرد

به گزارش شهرآرانیوز، این فهرست که سایت پیوست منتشر کرده است شامل بیست و هشت پلتفرم رمزارزی است و در چارچوب کمیسیون بلاک‌چین نصر و با رعایت ضوابط امنیتی، هویتی و فنی فعالیت می‌کنند و می‌توانند از مسیر‌های قانونی برای تبلیغات خود اقدام کنند معرفی‌شده است. 

این لیست را سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور (نصر) ۵ مرداد ۱۴۰۴ ارسال کرده است؛ در حالی که مصوبه بهمن ۱۴۰۳ شورای عالی فضای مجازی که تیر ۱۴۰۴ ابلاغ شد، تبلیغات رمزدارایی‌ها را به‌طور کلی ممنوع کرده بود، مگر برای ارائه‌دهندگان خدمات دارای مجوز از تنظیم‌گران بخشی. وزارت ارشاد نیز پیش از این، دو بار تبلیغات در این حوزه را ممنوع اعلام کرده بود.

تا پیش از این، در مورد اینکه کدام پلتفرم‌ها مجاز تلقی می‌شوند ابهام وجود داشت. مصوبه شورای عالی فضای مجازی، تبلیغ در رسانه‌های محیطی و مجازی مانند مطبوعات، خبرگزاری‌ها و رسانه ملی را ممنوع کرده بود، اما امکان تبلیغ را در صورت اخذ مجوز از «تنظیم‌گر بخشی» باز گذاشته بود.

{$sepehr_key_164225}