عضو شورای اسلامی شهر مشهد: از نظرات علمی و پژوهشی در حوزه مدیریت اجرایی استفاده می‌کنیم

حسین حسامی در حاشیه برگزاری یازدهمین کنفرانس ملی و چهارمین کنفرانس بین‌المللی برنامه‌ریزی و مدیریت شهری که امروز (۱۴ آبان ۱۴۰۴) در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: این کنفرانس با یک بدنه علمی بسیار خوب، باعث شده که ارتباط قوی بین بدنه اجرایی مدیریت شهری کلان‌شهر مشهد مقدس و دانشگاه برقرار شود و از نظرات علمی و پژوهشی در حوزه مدیریت اجرایی استفاده کنیم.

وی افزود: در جلسات کمیته راهبردی کنفرانس، به این نتیجه رسیدیم که موضوع «حکمروایی محلی و برنامه‌ریزی شهری» را به عنوان موضوع بسیار مهمی که برای اولین بار در کشور به آن پرداخته می‌شود، انتخاب کنیم و در حقیقت، خود را به چالش کشیدیم.

حسامی با اشاره به اینکه نظام شورایی و پارلمانی محلی حدود ۲۷ سال است در کشور فعالیت می‌کند، خاطرنشان کرد: این نظام، با توجه به اصول مترقی قانون اساسی شکل گرفته و در حال خدمت‌رسانی به مردم در حوزه‌های شهری و روستایی است. ما در این کنفرانس، به فرصت‌ها، تهدید‌ها، قوت‌ها و ضعف‌های این گذشته ۲۷ساله خواهیم پرداخت.

{$sepehr_key_164541}

رئیس کمیسیون برنامه، بودجه، فناوری اطلاعات و منابع انسانی شورای اسلامی شهر مشهد در ادامه گفت: شورا‌های اسلامی شهر به عنوان پارلمان‌های محلی، مشغول اجرای امور مربوط به خدمت‌رسانی به مردم هستند و در این راستا، در حوزه‌های قانون‌گذاری، نظارتی، ریل‌گذاری و سیاست‌گذاری مدیریت شهری فعالیت می‌کنند. در برخی موارد و در قوانین بالادستی، احتمالاً کاستی‌هایی وجود دارند که در این کنفرانس به صورت ویژه‌تر بررسی می‌شوند و مورد نقد علمی قرار می‌گیرند.

حسامی ابراز امیدواری کرد که خروجی و نتایج این کنفرانس، به کاربست‌های اجرایی منجر شود که در کمیسیون‌ها و کارگروه‌های تخصصی شورای اسلامی شهر مشهد و و سایر کلان‌شهر‌ها و شهر‌ها نیز مورد توجه قرار بگیرد و از طریق شورای عالی استان‌ها، برای اصلاح یا بازنگری قوانین به مجلس شورای اسلامی ارائه شود.