مرجانه گلچین کاپیتان فوتبال شد! + عکس

به گزاش شهرآرانیوز؛ تیم پیشکسوتان بانوان به سرمربیگری مریم ایراندوست در بندر انزلی موفق شد با نتیجه یک بر صفر تیم منتخب هنرمندان زن ایران را شکست دهد.

این مسابقه که با هدف ترویج نشاط، دوستی و تعامل میان جامعه هنری و ورزشی برگزار شد، با استقبال گسترده علاقه‌مندان به فوتبال بانوان همراه بود. دو تیم در فضایی شاد و رقابتی، نمایشی تماشایی از تلاش، رفاقت و انرژی مثبت را رقم زدند و در نهایت این تیم ایراندوست بود که با تک گل خود، پیروز میدان شد.

تیم هنرمندان با کاپیتانی مرجانه گلچین و حضور چهره‌های شناخته‌شده‌ای، چون فریبا طالبی، نگار نیکدل، نیلوفر هوشمند، حوریه مقدم، فرناز امینی، زهرا محمودوند، بهاره امینی، فرزانه وهاب، مهتاب اکبری و شیما حسن‌زاده در زمین حاضر شد و با وجود نتیجه، بازی قابل‌تحسینی از خود به نمایش گذاشت.

مرجانه گلچین کاپیتان فوتبال شد! + عکس

منبع: برترین‌ها

{$sepehr_key_165356}