جزئیات جدید از کالابرگ الکترونیکی در مرحله پنجم اعلام شد

به گزارش شهرآرانیوز، فاطمه مهاجرانی در گفت‌وگوی تلویزیونی با مردم در راستای تشریح اقدامات دولت، به مسئله تغییر اقلیم اشاره و اظهار کرد: چند سالی است که کنوانسیون تغییر اقلیم در دنیا شکل گرفته و می‌کوشد کشور‌های مختلف از اقدامات خود گزارش دهند. خانم انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست نیز اخیراً به برزیل رفته و در این اجلاس شرکت کرده و از مواضع به‌حق جمهوری اسلامی ایران و اقدامات دولت دفاع کرد.

وی با اشاره به برنامه دولت درباره کالابرگ الکترونیکی، گفت: تورم مهر و آبان بالا بوده و دولت برای مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی، تأمین منابع انجام داده است و کالابرگ سه دهک اول برای هر فرد ۵۰۰ هزار تومان و دهک‌های چهارم تا هفتم، برای هر نفر ۳۵۰ هزار تومان خواهد بود و افراد می‌توانند از فروشگاه‌ها اقلام تحت پوشش طرح را خریداری کنند.

سخنگوی دولت درباره اقدامات دولت درخصوص کاهش بیکاری، اظهار داشت: وزارت کار سامانه‌ای برای رصد برخط بیکاری را راه‌اندازی کرده تا به‌صورت دقیق مشخص شود چه تعداد از کار بیکار شده و علت بیکاری چه بوده است. این کار در راستای تصمیم‌گیری بر مبنای داده است. با این رویکرد متوجه می‌شویم کدام افراد باید حمایت ویژه بشوند. هم‌چنین در راستای تقویت اشتغال پایدار می‌تواند تسهیلات را به بنگاه‌های مولد هدایت کرد. این سامانه کمک می‌کند کسانی که بیمه‌شان قطع شده، با مشکل مواجه نشوند.

{$sepehr_key_165651}

مهاجرانی با اشاره به جلسه اخیر شورای‌عالی مسکن، خاطر نشان کرد: طبق گزارش وزارت راه خوشبختانه عدد رشد تورم در حوزه اجاره‌خانه از تورم سالانه کشور کم‌تر بوده و این همیاری خود مردم با یکدیگر است. بنا شد در راستای وام ودیعه مسکن روال ادامه یابد و متناسب با شهر‌های بزرگ، کوچک و روستا‌ها طبق تقسیم‌بندی اردیبهشت‌ماه ادامه یابد.

وی گفت: اراضی ۹۹ ساله، خودمالک شهری، خودمالک روستایی، بافت فرسوده و مسکن‌های مشارکتی تسهیلات داده می‌شود. بین وزارت کار و وزارت راه تفاهمنامه‌ای منعقد شد تا زمین را وزارت راه بدهد و کارفرمایان هم ساخت را انجام دهند. تفاهم ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن به امضا رسیده و ۸۱۰ واحد مسکونی برای کارگران در شهرستان زرندیه عقد قرارداد داشت. در استان خوزستان برای ۲۹۰۰ مسکن آماده‌سازی زمین انجام شده و آماده سخت است و در استان کرمان نیز برای ۲۴۰۰ واحد مسکن زمین آماده و ارجاع به پیمانکار شده است. مسکن‌های کارگری در استان‌ها مختلف در حال پیگیری است.

سخنگوی دولت بیان کرد: برخی جریانات علمی که در «تلکام» شروع می‌شود در «فن‌نما» ادامه می‌یابد تا در راستای تولید محصول حرکت کند و این دو مکمل یکدیگر هستند.

منبع: تسنیم