هند از بررسی انفجار مرگبار خودرو در دهلی طبق قانون ضدتروریسم خبر داد

به گزارش شهرآرانیوز، مقامات هندوستان امروز (۲۰ آبان ۱۴۰۴) اعلام کردند که پلیس این کشور در حال بررسی انفجار مرگبار خودرو در دهلی نو تحت قانون ضد تروریسم است و کارشناسان در حال بررسی علت انفجار در این رابطه هستند.

این انفجار اواخر روز دوشنبه در نزدیکی قلعه تاریخی سرخ رخ داد و منجر به کشته شدن حداقل هشت نفر و زخمی شدن چندین نفر دیگر شد.

مقامات ارشد پلیس که به دلیل حساسیت موضوع خواستند نامشان فاش نشود به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفتند که پرونده‌ای تحت «قانون فعالیت‌های غیرقانونی (پیشگیری)» ثبت شده است که قانون اصلی ضد تروریسم هند به شمار می‌آید و به سازمان‌های تحقیقاتی اجازه می‌دهد تا مظنونان را بازداشت کنند.

«نارندرا مودی» نخست وزیر هند که قرار بود روز سه‌شنبه به بوتان سفر کند، درباره این انفجار گفت که بازرسان به عمق این توطئه پی خواهند برد.

مودی تصریح کرد: توطئه‌گران در امان نخواهند ماند و همه مسؤولان به دست عدالت سپرده خواهند شد.»

{$sepehr_key_165996}

همچنین «راجنات سینگ»، وزیر دفاع هند قول داد که مسؤولان بمب‌گذاری خودرو که روز دوشنبه در دهلی نو حداقل هشت نفر را کشت، تحت پیگرد قانونی قرار دهد.

سینگ در یک کنفرانس مطبوعاتی در پایتخت هند گفت: «سازمان‌های اصلی کشور در حال انجام تحقیقات سریع و کامل در مورد این حادثه هستند و نتایج آن به زودی اعلام خواهد شد.»

او تأکید کرد که «کسانی که مسؤول این فاجعه هستند، به دست عدالت سپرده خواهند شد و تحت هیچ شرایطی تحمل نخواهند شد.»

پلیس هند همچنین اعلام کرد که گمان می‌رود، انفجار از یک خودروی هیوندای i ۲۰ که در پشت چراغ قرمز توقف کرده بود، ناشی شده باشد. خودرو‌های اطراف آن نیز به شدت آسیب دیده‌اند و عکس‌ها نشان می‌دهد که شیشه‌های خودرو شکسته، فلز تاب خورده و شعله‌های آتش چندین خودرو را فرا گرفته است.

پلیس در تلاش برای ردیابی مالک خودرو است، اما هنوز هیچ اطلاعاتی در مورد سرنشینان خودرو که گمان می‌رود کشته شده باشند، وجود ندارد.

«سانجی تیاگی» سخنگوی پلیس دهلی به آسوشیتدپرس گفت: «تا روز سه‌شنبه هیچ بازداشتی در این رابطه صورت نگرفته است، اما بازرسان در حال بررسی تمام زوایای احتمالی، از جمله حمله تروریستی، انفجار تصادفی یا هرگونه نقص فنی در خودرو هستند.»

مقامات ارشد پلیس همچنین گفتند که آنها علاوه بر این در حال بررسی ارتباط احتمالی انفجار با کشف سلاح‌ها و مواد مورد استفاده برای ساخت مواد منفجره در حادثه جداگانه‌ای در ایالت همسایه، یعنی هاریانا در روز دوشنبه هستند.

بنابر این گزارش، پلیس هند روز گذشته ۳۶۰ کیلوگرم (۷۹۳ پوند) نیترات آمونیوم، یک ماده شیمیایی مورد استفاده برای ساخت مواد منفجره و یک تفنگ تهاجمی و یک تپانچه را در شهر فریدآباد، کشف کرد. این کشف قبل از انفجار خودرو در دهلی انجام شد.

منبع: ایسنا