رئیس سیمافیلم: پرونده «نون‌خ» بسته نشده است

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس مرکز سیمافیلم در واکنش به برخی شایعات درباره توقف تولید سریال «نون‌خ» گفت: پرونده این مجموعه تلویزیونی بسته نشده و مراحل بررسی و نگارش فیلمنامه در حال انجام است. او افزود: «همان‌طور که می‌دانید، هرچه جلوتر می‌رویم، ایده‌ها و فیلمنامه‌ها پیچیده‌تر و سخت‌تر می‌شوند، بنابراین روند نگارش زمان‌بر است، اما هیچ‌گونه توقف یا اختلالی در تولید این مجموعه وجود ندارد.»

وی همچنین درباره وضعیت پروژه تاریخی «رئیسعلی دلواری» توضیح داد: «این سریال با استاندارد‌های آثار الف‌ویژه تولید خواهد شد. در حال حاضر کار در مرحله پیش‌تولید قرار دارد و با توجه به حجم بالای پروژه، پیش‌بینی می‌کنیم تا اوایل سال آینده وارد مرحله تولید شود.»

به گفته رئیس سیمافیلم، «کار‌های الف‌ویژه به دلیل وسعت دکور، طراحی صحنه و جزئیات فنی و تاریخی، نیازمند پیش‌تولید طولانی‌تری هستند. ما در مرکز سیمافیلم همواره در تلاشیم تا داستان‌های مهم تاریخی و ملی را با کیفیتی درخور مخاطبان تلویزیون تولید کنیم.»

او تأکید کرد: «هر موضوع تاریخی که به مباحثی، چون آمریکا، استکبار یا رویداد‌های حساس سیاسی و فرهنگی مرتبط است، نیازمند دقت ویژه در نگارش فیلمنامه و تحقیق تاریخی است تا در زمان تولید با کمترین خطا و بیشترین دقت اجرا شود.»

رئیس مرکز سیمافیلم در پایان خاطرنشان کرد: «سریال "رئیسعلی دلواری" از جمله پروژه‌هایی است که به لحاظ محتوایی و ساختاری، جایگاه ویژه‌ای در برنامه‌های تلویزیون دارد و در تلاش هستیم تا با بهره‌گیری از بهترین نیرو‌های فنی و هنری، اثری ماندگار در حوزه تاریخ معاصر ایران تولید شود.»

منبع: ایران فیلم

{$sepehr_key_166062}