اجرای طرح ساماندهی داوران مسابقات قرآن و دوره‌های آموزشی

به گزارش شهرآرانیوز، با توجه به مذاکرات انجام شده در جلسه شصت و نهم کمیسیون توسعه فعالیت‌های تبلیغی ترویجی قرآن که در چهارم آبان با حضور سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس کمیسیون برگزار شد، سه مورد از دستور‌های مطرح شده به تصویب این کمیسیون رسید.

وی افزود: یکی از این مصوبات مربوط به ساماندهی اعطای مدرک تخصصی داوری مسابقات قرآن و برگزاری دوره‌های آموزش داوری است. بر اساس این مصوبه، ستاد مسابقات قرآن کشور مستقر در سازمان اوقاف و امور خیریه موظف است با اصلاح و روزآمدسازی طرح ساماندهی داوران مسابقات قرآن، استانداردسازی سرفصل‌های مورد نیاز دوره‌های آموزشی تربیت داور مسابقات قرآن را طی سه ماه با همکاری سازمان تبلیغات اسلامی، شورای عالی قرآن و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تدوین و برای اجرا در کل کشور ابلاغ کند.

سلیمانی افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی مطابق با سرفصل‌های مصوب ستاد مسابقات قرآن، با اولویت برگزاری توسط مراکز مردمی انجام خواهد شد و برگزارکنندگان این دوره‌ها تنها مجاز به ارائه گواهی شرکت در دوره هستند. همچنین بر اساس این مصوبه ستاد عالی مسابقات قرآن، به عنوان تنها مرجع رسمی و معتبر برای صدور مدرک تخصصی داوری مسابقات قرآن تعیین شده است.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_167268}