گوشت مرغ در خراسان رضوی بدون مشکل تأمین می‌شود | رتبه چهارم تولید کشور با ۲۱۶ هزار تن در سال

کریم امیرزاده روز دوشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: میانگین جوجه‌ریزی ماهانه در استان بین ۱۰ تا ۱۰.۵ میلیون قطعه است. این میزان تولید، ۱۰۰ درصد نیاز گوشت مرغ مصرفی جمعیت ساکن استان را تأمین می‌کند. به گفته او، با توجه به زائرپذیربودن مشهد مقدس و حجم بالای مصرف زوار و میهمانان، بخشی از مرغ گرم مصرفی استان نیز از استان‌های همجوار تأمین می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی استان درباره نگرانی‌ها از تأمین گوشت مرغ در ماه‌های آینده تصریح کرد: در مهرماه امسال، حدود ۱۲ میلیون قطعه جوجه‌ریزی انجام شده است که بر این اساس، برای آذرماه کمبودی در تأمین گوشت مرغ در سطح استان نخواهیم داشت.

وی در زمینه تأمین نهاده‌های دامی برای واحد‌های پرورش مرغ گوشتی نیز گفت: موضوع تأمین نهاده‌ها یک مسئله ملی است که به دلیل عدم تخصیص بموقع ارز برای واردکنندگان نهاده‌ها، مقطعی با اختلال روبه‌رو شد؛ اما این مشکل با تدابیر دولت برطرف شده است.

{$sepehr_key_167446}

امیرزاده افزود: طی یکی‌دو هفته گذشته، حدود ۱۰ هزار تن انواع نهاده موردنیاز صنعت طیور به‌صورت دستی در استان توزیع شده و همچنین ۶ هزار تن ذرت نیز با پیگیری مسئولان تأمین شده تا مشکل تأمین خوراک در واحد‌های مرغداری مرتفع شود.