فعالیت هزار و ۵۰۰ گروه همیار بانوان سرپرست خانوار در کشور

به گزارش شهرآرانیوز؛ آرزو ذکایی‌فر گفت: یکی از بخش‌های مهم اشتغال، اشتغال‌های اجتماعی‌محور است که مطالعات نشان می‌دهد از پایدارترین انواع اشتغال‌اند.

وی افزود: اکنون هزار و ۵۹۶ گروه همیار بانوان سرپرست خانوار در سطح کشور فعال‌اند. همچنین ۵۳۰۰ گروه تأمین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی در کشور فعالیت می‌کنند که هدف اصلی آنها خروج از چرخه فقر است.

رئیس مرکز توسعه کارآفرینی، اشتغال و توانمندسازی سازمان بهزیستی کشور بیان کرد: از سال گذشته شبکه تسهیلگران شغلی نیز با ۵۰۰ تسهیلگر در سراسر کشور آغاز به کار کرده و یکی از حلقه‌های مفقوده اشتغال را پوشش داده است، این تسهیلگران از ابتدای فرایند تا یک سال پس از ایجاد اشتغال، مسئولیت شناسایی، ارزیابی، مهارت‌آموزی، اتصال به الگو‌های اشتغال و پشتیبانی را بر عهده دارند.

ذکایی‌فر ادامه داد: ۶۷ درصد اشتغال‌های ایجادشده در حوزه شهری و ۳۳ درصد در حوزه روستایی بوده است. همچنین ۶۳ درصد از اشتغال‌های ایجادشده مربوط به بخش خدمات، ۲۵ درصد مربوط به کشاورزی و ۱۲ درصد مربوط به صنعت است. سازمان بهزیستی در این حوزه نسبت به تعهدات پیش‌بینی‌شده، ۱۲۴ درصد رشد داشته است. از مجموع اشتغال‌های ایجادشده، ۳۸ هزار و ۷۸۹ نفر بانوان و ۳۲ هزار و ۴۳۹ نفر آقایان هستند.

منبع: مهر

{$sepehr_key_168107}