زورگیران ساتور به دست در کمتر از یک هفته در دام پلیس آگاهی مشهد + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز، لحظاتی پس از وقوع سرقت، خانواده این کودکان با مراجعه به پلیس آگاهی، جزئیات حادثه را شرح دادند. یکی از کودکان که از ناحیه دست مجروح شده بود، در حالی که هنوز شوکه بود، جمله‌ای گفت که حتی دل باتجربه‌ترین مأموران پلیس را لرزاند: «دلم می‌خواست یک سیلی محکم به صورت اون سارق بزنم…»

{$sepehr_media_2506461_640_360}

با وجود آنکه سارقان برای فریب مأموران، پس از سرقت اقدام به تغییر چهره کرده بودند، اما این تلاش‌ها بی‌نتیجه ماند. سرهنگ بیگی، رئیس پلیس آگاهی مشهد، با تأیید این خبر گفت: «پس از وقوع این حادثه، تیم‌های عملیاتی پلیس آگاهی بدون اتلاف وقت وارد عمل شدند. با بررسی میدانی، ردیابی و استفاده از شیوه‌های تخصصی، مخفیگاه متهمان شناسایی و هر دو نفر در یک عملیات غافلگیرانه دستگیر شدند.»

به گفته سرهنگ بیگی، متهمان در بازجویی‌ها به چندین سرقت مشابه با شیوه‌ی زورگیری مسلحانه با ساتور اعتراف کرده‌اند.

رئیس پلیس آگاهی مشهد در پایان با هشدار به سارقان و اطمینان‌بخشی به شهروندان افزود: «امنیت مردم خط قرمز پلیس است و با هرگونه اقدام مجرمانه، به‌ویژه سرقت‌های خشن، با قاطعیت برخورد خواهد شد.»

{$sepehr_key_168204}