مجید جعفری روز پنجشنبه ۲۹ آبان ۱۴۰۴، در گفتوگو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به برتری استان در بخش باغی افزود: خراسان رضوی در تولید زعفران و زیره مقام اول کشور را داراست، در تولید پسته رتبه دوم و در تولید آلو، سماق و زرشک رتبه سوم را به خود اختصاص داده است. جعفری افزود: این موفقیتها نشاندهنده ظرفیت بالای آبوهوایی و دانش کشاورزان استان در بهرهبرداری از منابع باغی است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: در بخش زراعی نیز خراسان رضوی از استانهای پیشرو در کشور است؛ بهگونهایکه در تولید خربزه رتبه اول کشور، در جو و پنبه رتبه دوم و در چغندرقند رتبه سوم ملی را داراست.
وی ادامه داد: در بخش دامی نیز استان خراسان رضوی حائز رتبه نخست کشور در تولید گوشت قرمز و پیله تر ابریشم شده و در تولید شیر رتبه سوم و در گوشت مرغ رتبه چهارم را دارد.
{$sepehr_key_168261}
جعفری بیان کرد: این رتبهها نتیجه تلاش و همت کشاورزان و دامداران خراسان رضوی است که باوجود چالشهای اقلیمی و محدودیت منابع آبی، همچنان تولید پایدار و باکیفیت خود را حفظ کردهاند. وی افزود: برنامههای حمایتی این سازمان شامل توسعه مکانیزاسیون، بهینهسازی مصرف آب و گسترش صنایع تبدیلی برای تداوم این مسیر در دستورکار است.