ثبت نزدیک به ۹ هزار تخلف حادثه‌ساز در مشهد طی یک روز | فوت یک شهروند مشهدی به دلیل بی‌احتیاطی یک موتورسوار در روز گذشته (جمعه، ۳۰ آبان ۱۴۰۴)

سرهنگ محسن موسی‌آبادی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز، درباره آمار تصادفات رخ‌داده در کلان‌شهر مشهد طی شبانه‌روز گذشته اظهار کرد: در این مدت، یک فقره تصادف در محدوده رسالت مشهد رخ داد که منجر به فوت یکی از شهروندان شد. علاوه بر آن، ۴۹ مورد تصادف جرحی و ۳۴۱ مورد تصادف خسارتی نیز به ثبت رسیده است.

رئیس پلیس راهور مشهد در ادامه با اشاره به آمار خودرو‌های توقیفی افزود: شمار توقیف فیزیکی خودرو‌ها در این مدت به ۸۷ مورد، توقیف سیستمی به ۱۱۱ فقره و مجموع تخلفات به ۸ هزار و ۹۱۲ مورد می‌رسد که هزار و ۷۱۲ گزارش از میان آن، مربوط به تخلفات حادثه‌ساز نظیر سرعت غیرمجاز، سبقت، مارپیچ، عبور از چراغ قرمز و ورود ممنوع است.

وی درخصوص جزئیات تصادف منجر به فوت تشریح کرد: محدوده این تصادف، محله رسالت مشهد بود که بر اثر برخورد یک موتورسیکلت به عابرپیاده ابتدا باعث مصدومیت راکب و عابر شد، اما پس از انتقال آن‌ها به بیمارستان، عابر پیاده به علت جراحت شدید، پس از حدود ۵ ساعت جان باخت. این تصادف در ساعت ۶ عصر روز گذشته رخ داد.

{$sepehr_key_168643}