قلندرشریف: شهرداری مشهد هیچ کمکی برای خدماتی که به اتباع خارجی ارائه می‌دهد دریافت نمی‌کند + فیلم

محمدرضا قلندرشریف در حاشیه مراسم افتتاح مدرسه ۱۲ کلاسه «جعفر برزگر» در حاشیه شهر مشهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: ما همان خدماتی را که مجاوران آقا علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع) و شهروندان مشهدی استفاده می‌کنند، در اختیار اتباع خارجی حاضر در مشهد قرار می‌دهیم.

شهردار مشهد افزود: اما موضوع این است که بخشی از این اتباع، مجاز و بخشی دیگر، غیرمجاز هستند که باید این موضوع سروسامان پیدا کند.

اینجا ببینید:

{$sepehr_media_2508688_640_360}

او گفت: موضوع دیگر این است که شهرداری مشهد برای ارائه این خدمات به اتباع خارجی مقیم مشهد، هیچ‌گونه کمکی از دستگاه‌های دولتی یا سازمان‌های بین‌المللی دریافت نمی‌کند و تمام این هزینه‌ها را از محل منابع داخلی خود تأمین می‌کند.

{$sepehr_key_168665}

قلندرشریف افزود: امروز خوشبختانه مدرسه‌ای که شاهد افتتاح آن بودیم، بخشی از منابع آن را کمیساریای سازمان ملل کمک کردند و آموزش‌وپرورش آن را آماده بهره‌برداری کرد. آن‌طورکه مدیرکل محترم آموزش‌وپرورش گفتند، فقط ۸ درصد تعهد سازمان‌های بین‌المللی برای آموزش‌وپرورش محقق شده است.

او تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره میزبانی خوب برای اتباع خارجی مخصوصا افغانستانی‌های عزیز بوده است. این خدمات ادامه دارد، ولی همه باید پای‌کار بیایند، به مدیریت شهری و آموزش‌وپرورش و دیگردستگاه‌های دولتی کمک کنند تا این روند به شکل مطلوبی ادامه یابد.