بوفون مامور بازگرداندن کیه‌زا به تیم ملی

به گزارش شهرآرانیوز، فدریکو کیه‌زا وینگر لیورپول، تصمیم گرفته است فعلا برای ایتالیا بازی نکند. کیه‌زا از یورو ۲۰۲۴ برای تیم ملی ایتالیا بازی نکرده است. جان‌لوئیجی بوفون در تلاش است تا هافبک ۲۸ ساله لیورپول را به تیم ملی بازگرداند.

کیه‌زا پیش از این چندین بار پیشنهاد تیم ملی ایتالیا را رد کرده و این مهاجم هرگز تحت هدایت جنارو گتوزو، سرمربی جدید، برای تیم ملی کشورش بازی نکرده است. بوفون گفت که ایتالیا منتظر کیه‌زا است و این تیم باید بهترین بازیکنان را برای حضور در پلی آف در ترکیب داشته باشد.

ایتالیا در ماه مارس ۲۰۲۶ در پلی‌آف برای حضور در جام جهانی به مصاف ایرلند شمالی خواهد رفت. در صورت موفقیت، مسابقه با برنده مسابقه ولز-بوسنی و هرزگوین تعیین‌کننده خواهد بود.

جنارو گتوزو سرمربی ایتالیا نیز درباره این موضوع گفت: من زیاد با کیه‌زا صحبت می‌کنم، خودش تصمیم گرفته است به تیم ملی برنگردد. باید به تصمیم هر کس احترام گذاشت.

{$sepehr_key_168702}