خراسان رضوی در مسیر خودکفایی کامل؛ تامین ۹۰ درصد نیاز به گوشت قرمز از تولیدات داخلی

کریم امیرزاده روز یکشنبه در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز با اشاره به مثبت بودن تامین گوشت قرمز مورد نیاز استان و دستاورد‌های بزرگ این بخش افزود: ساختار دامپروری استان، شامل پنج میلیون و ۵۰۰ هزار رأس دام سبک و ۳۰۰ هزار رأس دام سنگین می‌شود و تولیدات ما در این بخش به حدود ۸۶ هزار تن گوشت قرمز در سال می‌رسد که این میزان تولید، به استان رتبه اول کشوری را بخشیده است.

وی با یادآوری توانمندی استان در رفع نیاز داخلی اظهار کرد: خوشبختانه با این حجم تولید، ما حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد نیاز استان را با تولیدات خودمان پوشش می‌دهیم و بخش مازاد بر مصرف داخلی را به استان‌های همجوار و تهران صادر می‌کنیم.

{$sepehr_key_168906}

وی در پایان با اشاره به نیروی انسانی فعال در این صنعت گفت: تعداد بهره‌برداران ما در این حوزه که شامل بخش‌های صنعتی، روستایی و نیمه صنعتی هستند با ۱۱۰ هزار بهره بردار، نشان‌دهنده اهمیت اقتصادی و اجتماعی این صنعت در استان است.