به گزارش شهرآرانیوز، پیام طوسی، با عنوان این مطلب که علائم آنفلوآنزا همان علائم شایع شامل تب، بدن درد، سرفه و در برخی موارد تنگی نفس است، گفت: برخی بیماران مبتلا به آنفلوآنزا که به حالت شدید بیماری دچار می شوند نیاز به مراجعه پزشک و حتی درمان اختصاصی دارد.
وی با عنوان این مطلب که احتیاط و پرهیزهای زمان کرونا برای آنفلوانزا هم کاربرد دارد، افزود: هنوز هم برای تزریق واکسن آنفلوانزا، دیر نیست.
طبرسی ضمن اشاره به بی تأثیر بودن آنتی بیوتیک بر روی بیماریهای ویروسی، گفت: مصرف داروهای استروئیدی مانند کورتون یا دگزامتازون در شروع بیماری آنفلوانزا ممکن است موجب شدت بیماری، عفونتهای قارچی و حتی مرگ و میر شود.
وی ادامه داد: سویه آنفلوانزای امسال در حال گردش در کشورمان همانند بسیاری از کشورها، بیشتر کودکان را درگیر کرده که نیازمند مراقبتهای بیشتر از کودکان هستیم.
{$sepehr_key_169853}
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: از حضور غیرضروری در مراکز درمانی مانند ملاقات بیماران، خودداری کنید و کودکان را اصلاً به محیط بیمارستانها نبرید.
طبرسی، بر استفاده از ماسک در فضاهای عمومی و شلوغ برای افراد بیمار، تاکید کرد و گفت: اپیدمی آنفلوانزا را تا پایان زمستان خواهیم داشت.
منبع: خبرگزاری مهر