دانستنی‌هایی برای کودکان | «قارچ» و «بامیه»؛ دو خوراکی پرفایده

بعضی از بچه‌ها از غذاهای خوب و پرفایده‌ای که برایشان تهیه می‌شود همیشه ایراد می‌گیرند و به‌دلیل این ایرادگیری‌ها‌ی غذایی که «‌من این را می‌خورم و آن را نمی‌خورم» به بچه‌ای بدغذا معروف شده‌اند.

امیدواریم که شما جزو بچه‌های بدغذا نباشید، زیرا این گروه به‌علت عادت‌های بدغذایی نمی‌توانند ویتامین‌های لازم از همه غذا‌ها را دریافت کنند و بیشتر اوقات زود بیمار می‌شوند.

امروز می‌خواهیم شما را با دو خوراکی پرفایده یعنی قارچ و بامیه که در غذاها از آن استفاده می‌شود، آشنا کنیم:

 

قارچ:

قارچ‌های خوراکی و سالم که انواعشان از نظر کارشناسان علم تغذیه مشخص و محدود است، منبع خوبی از مواد معدنی لازم برای بدن، مانند مس، پتاسیم و ویتامین‌هاست.

خوب است بدانید ویتامین D موجود در قارچ سبب می‌شود وقتی غذایی حاوی قارچ مصرف می‌کنید، استخوان‌های محکمی‌ داشته باشید.

همچنین آنتی‌اکسیدان‌هایی که در قارچ وجود دارد، سیستم ایمنی بدن شما را بالا برده و به این ترتیب موجب می‌شود به بیماری‌هایی مانند بیماری قلبی و سرطان مبتلا نشوید. قارچ‌ها سرشار از ویتامین‌های گروه‌ B هستند و به سلامت مغز و سیستم‌‌ عصبی شما کمک می‌کنند. 

 دانستنی‌هایی برای کودکان | دو خوراکی پر فایده

بامیه:

این گیاه خوش‌مزه سبزرنگ را دست‌کم نگیرید، زیرا منبع خوبی از ویتامین‌ C و موادمعدنی لازم برای سلامت بدن شماست.

مصرف بامیه علاوه بر خاصیت ملینی که دارد و دستگاه گوارش شما را نرم می‌کند، به افرادی که احساس کوفتگی، افسردگی یا ضعف دارند توصیه می‌شود‌، زیرا منیزیم موجود در این گیاه می‌تواند اعصاب را آرام ‌کند و حس بهتری به بدن و ذهن شما بدهد.

این گیاه کوچک همچنین پر از مواد مغذی است که به جلوگیری از التهاب و عفونت به‌ویژه در ریه کمک می‌کند. یادتان باشد وقتی سرماخورده‌اید و گلویتان درد دارد، مصرف بامیه را فراموش نکنید.

اثر ضدویروسی و ضدباکتریایی این گیاه‌، گلودرد را کاهش می‌دهد. نوشیدن آب بامیه سبز نیز می‌تواند راه حل مؤثری در بهبود گلودرد باشد.