طرز تهیه کیک کدوحلوایی در خانه + فیلم

به گزارش شهرآرانیوز؛ کدو حلوایی حاوی مواد مغذی، فیبر، منیزیم، پتاسیم، ویتامین‌های A، C، E، B۱، B۳، B۶، B۹ و منگنز است که هر کدام از این ویتامین‌ها فوایدی را برای بدن به همراه دارند.

{$sepehr_key_171224}

مواد لازم:

تخم مرغ: ۴ عدد

آرد: ۱ و ۱/۴ لیوان (فرانسوی)

شکر: ۳/۴ لیوان

روغن: ۳/۴ لیوان

بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری

پوره کدوحلوایی: ۱/۲ لیوان

طرز تهیه پوره کدوحلوایی:

ابتدا مقداری کدو پوست کنده و خرد شده را با مقدار کمی آب داخل قابلمه حدود یک ربع بپزید تا کاملا نرم شود. سپس با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا پوره و یکدست شود، در این مرحله پوره کدو آماده است و می‌توانید به مقدار گفته شده در مواد لازم، داخل کیک استفاده کنید.

{$sepehr_media_2519940_640_360}

طرز تهیه کیک کدوحلوایی:

ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ جدا کنید و سفیده‌ها را فرم داده، کنار بگذارید.

سپس زرده‌ها را کمی با همزن برقی بزنید و پوره کدوحلوایی را اضافه کنید و کم کم شکر را به مواد توی چند مرحله اضافه کنید تا حجم مواد دوبرابر و غلیظ شود.

در مرحله بعد روغن مایع را به مواد اضافه کنید و وقتی کامل یکدست شد، آرد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و به ارامی هم بزنید.

در پایان، سفیده‌های فرم گرفته را اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید. حالا می‌توانید مواد یکدست را داخل قالب مورد نظر ریخته و کمی نارگیل یا کنجد یا گردو برای زیباتر شدن کیک روی آن بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه تا ۴۰ دقیقه بپزید.

زمانی که کیک کاملا سرد و خنک شد از قالب جدا کرده، برش بزنید و از طعم فوق العاده این کیک لذت ببرید./ نوش جان