به گزارش شهرآرانیوز؛ کدو حلوایی حاوی مواد مغذی، فیبر، منیزیم، پتاسیم، ویتامینهای A، C، E، B۱، B۳، B۶، B۹ و منگنز است که هر کدام از این ویتامینها فوایدی را برای بدن به همراه دارند.
{$sepehr_key_171224}
تخم مرغ: ۴ عدد
آرد: ۱ و ۱/۴ لیوان (فرانسوی)
شکر: ۳/۴ لیوان
روغن: ۳/۴ لیوان
بکینگ پودر: ۱ قاشق مرباخوری
پوره کدوحلوایی: ۱/۲ لیوان
ابتدا مقداری کدو پوست کنده و خرد شده را با مقدار کمی آب داخل قابلمه حدود یک ربع بپزید تا کاملا نرم شود. سپس با گوشتکوب برقی بزنید تا کاملا پوره و یکدست شود، در این مرحله پوره کدو آماده است و میتوانید به مقدار گفته شده در مواد لازم، داخل کیک استفاده کنید.
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ جدا کنید و سفیدهها را فرم داده، کنار بگذارید.
سپس زردهها را کمی با همزن برقی بزنید و پوره کدوحلوایی را اضافه کنید و کم کم شکر را به مواد توی چند مرحله اضافه کنید تا حجم مواد دوبرابر و غلیظ شود.
در مرحله بعد روغن مایع را به مواد اضافه کنید و وقتی کامل یکدست شد، آرد و بکینگ پودر الک شده را در سه مرحله به مواد قبلی اضافه کنید و به ارامی هم بزنید.
در پایان، سفیدههای فرم گرفته را اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید. حالا میتوانید مواد یکدست را داخل قالب مورد نظر ریخته و کمی نارگیل یا کنجد یا گردو برای زیباتر شدن کیک روی آن بپاشید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ درجه به مدت ۳۰ دقیقه تا ۴۰ دقیقه بپزید.
زمانی که کیک کاملا سرد و خنک شد از قالب جدا کرده، برش بزنید و از طعم فوق العاده این کیک لذت ببرید./ نوش جان