حاجی‌دلیگانی: بخش‌های نظارتی بازار را به حال خود رها کرده‌اند|قیمت برنج وارداتی باید ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان باشد

به گزارش شهرآرانیوز، حسینعلی حاجی‌دلیگانی نماینده شاهین شهر، میمه و برخوار در مجلس شورای اسلامی، در برنامه تهران ۲۰ گفت: قیمت برنج وارداتی باید ۵۰ تا ۶۰ هزار تومان باشد؛ اما ۱۰ روز است در فروشگاه‌ها برنج پیدا نمی‌شود، دستگاه‌های ذی‌ربط تا این لحظه بر چه مبنایی نسبت به توزیع اقدام نکرده‌اند؟ امروز نیز در صحن مجلس تذکری در این‌باره ارائه دادم.

نائب رئیس کمیسیون اصل نود تصریح کرد: واقعیت این است که ما با یک مشکل جدی روبه‌رو هستیم و آن هم رهاشدگی در وضعیت اقتصاد و بازار است. به بیان روشن‌تر، تعزیرات و دیگر نهاد‌های نظارتی عملاً بازار را به حال خود رها کرده‌اند.

وی ادامه داد: در برخی موارد شاید با همکاری صداوسیما به بازدید‌هایی بروند و گزارشی تهیه کنند، اما آن‌چه برای همه روشن و مسلم است، بی‌سامانی و نبود نظارت مؤثر بر بخش‌های مختلف بازار است. همین رهاشدگی باعث شده مردم به‌طور مستقیم فشار را احساس کنند و مشکلات اقتصادی تشدید شود.

حاجی‌دلیگانی در پایان تأکید کرد: اکنون انتظار ما این است که دستگاه‌های مسئول هرچه سریع‌تر به وظایف قانونی خود بازگردند و از ادامه‌ی این آشفتگی جلوگیری کنند.

منبع: فارس

{$sepehr_key_171507}