به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ احمد جعفری روز جمعه در این خصوص اظهار کرد: در پی گزارش مفقود شدن مرد ۴۸ سالهای که برای چرای گوسفندان از خانه خارج شده بود، دستورات لازم برای پیگیری فوری صادر شد.
وی اضافه کرد: ماموران پاسگاه انتظامی شهید شوقی مهولات با پشتیبانی کارآگاهان پلیس آگاهی شهرستان و تیم جرایم جنایی پلیس آگاهی خراسان رضوی وارد عمل شدند.
فرمانده انتظامی شهرستان مهولات افزود: با دستورات تخصصی بازپرس ویژه قتل مهولات، اقدامهای اطلاعاتی کارشناسان پلیس اطلاعات خراسان رضوی آغاز و گله احشام متعلق به فرد مفقود در محدوده شهر شادمهر کشف شد.
جعفری ادامه داد: در ادامه این عملیات، یک متهم دستگیر شد که در تحقیقات اولیه به وقوع مشاجره و درگیری منجر به قتل مرد ۴۸ ساله اعتراف کرد، جسد متوفی با حضور بازپرس ویژه قتل از چاه خارج و بازسازی صحنه قتل انجام شد.
وی گفت: تحقیقات برای روشنسازی زوایای پنهان این پرونده با هدایت تخصصی مرجع قضایی ادامه دارد.
مهولات در فاصله حدود ۱۹۰ کیلومتری جنوب مشهد واقع شده است.
منبع:ایرنا
{$sepehr_key_171757}