تأکید مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی بر استمرار مانورهای آموزش مواجهه با بلایای طبیعی در مدارس

به گزارش شهرآرانیوز؛ مصطفی اسدی با اشاره به اینکه دانش‌آموزان مهم‌ترین هدف و عامل انتقال آموزش‌های ایمنی در جامعه هستند، اظهار کرد: آموزش‌هایی که در مدرسه آموخته می‌شود، به خانواده و محیط اجتماعی منتقل خواهد شد و می‌تواند در لحظه وقوع حادثه از جان افراد محافظت کند.

به گفته وی، نهادینه‌سازی این مهارت‌ها همان نقشی را دارد که سال‌ها قبل مدارس در فرهنگ‌سازی استفاده از کمربند ایمنی ایفا کردند.

مدیرکل آموزش‌وپرورش با بیان اینکه تمرین‌های عملی مانند مانور زلزله، مؤثرترین شیوه تثبیت آموزش در ذهن دانش‌آموزان است، افزود: مدرسه نخستین محیط یادگیری ایمنی است و این آموزش‌ها باید به خانه و دیگر محیط‌های زندگی نیز گسترش یابد تا هنگام حادثه هر فرد بداند کجا پناه بگیرد و چگونه از خود محافظت کند.

وی همچنین با اشاره به تجربه اخیر استان در مدیریت وضعیت‌های اضطراری، تأکید کرد که بحران‌ها بدون پیش‌زمینه رخ می‌دهند و تنها راه مقابله با آن‌ها افزایش آمادگی، تمرین و مهارت‌آموزی مداوم است.

مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی در پایان خاطرنشان کرد: استمرار مانورهای آموزشی و بروزرسانی مهارت‌های دانش‌آموزان و کادر مدارس، ضرورتی است که می‌تواند نقش آموزش‌وپرورش را در ارتقای ایمنی و کاهش خسارات ناشی از بلایای طبیعی تقویت کند.