رشد کم‌رمق شاخص بورس | گزارش معاملات بازار سهام (دوشنبه، ۱۷ آذر ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، شاخص کل بورس امروز با جهش ۰.۹ درصدی (معادل ۳۱ هزار و ۷۳۱ واحد)، به سطح ۳ میلیون و ۴۸۲ هزار واحد رسید و پرقدرت‌ترین صعود هفته‌های اخیر را رقم زد. نماد‌های فملی، شتران، شپنا و وبملت بیشترین اثر مثبت را بر این شاخص گذاشتند.

شاخص هم‌وزن نیز که تصویر واضح‌تری از کلیت بازار ارائه می‌دهد، با رشد ۰.۵ درصدی (۴ هزار و ۵۹۶ واحد)، به ۹۷۸ هزار و ۶۴۱ واحد رسید. در فرابورس هم شاخص کل با افزایش ۹۳ واحدی در ارتفاع ۲۹ هزار و ۷۳۲ واحد قرار گرفت و نماد‌های کگهر، بپاس، فزر و آریا نقش اصلی را در این صعود ایفا کردند.

ارزش معاملات خرد امروز حدود ۱۳ همت بود؛ سطحی که نشان می‌دهد اگرچه بازار هنوز به رونق پرحجم ماه‌های قبلی بازنگشته، اما جریان نقدینگی در مسیر صعودی قرار گرفته است.

در سمت رفتار سرمایه‌گذاران حقیقی، برخلاف بسیاری از روز‌های اخیر، بازار شاهد ورود حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان پول حقیقی بود؛ اتفاقی که می‌تواند نشانه‌ای از بهبود اعتماد معامله‌گران خرد باشد. بیشترین ورود پول حقیقی در نماد‌های فزر، کچاد، تاپیکو و شبندر به ثبت رسید.

از سوی دیگر، حقوقی‌ها در برخی نماد‌های بزرگ نقش پررنگ‌تری داشتند و بیشترین حمایت حقوقی در نماد‌های فولاد، تاصیکو، شپدیس و زاگرس دیده شد.

معاملات امروز نشان داد که بورس تهران پس از یک دوره فرسایشی، بار دیگر در حال تجربه جابه‌جایی محسوس نقدینگی و تقویت انتظارات مثبت است؛ هرچند مسیر پیش‌روی بازار همچنان وابسته به شرایط کلان اقتصادی و نوسانات نرخ ارز خواهد بود.

{$sepehr_key_172468}