به گزارش شهرآرانیوز، مسئول اجرایی این طرح و خادم موکب امام رضا (ع) استان اصفهان، از آغاز عملیات تهیه و آمادهسازی کیک ۶۰ متری در حرم مطهر رضوی به مناسبت میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) خبر داد و اعلام کرد: به لطف حضرت رضا (ع) و با همکاری آستان قدس رضوی، عملیات آمادهسازی کیک از ساعت ۴ عصر امروز آغاز خواهد شد و تا ساعت ۵ صبح روز میلاد ادامه خواهد داشت.
توکل آزادی، وزن این کیک را نزدیک به ۶۰۰ کیلوگرم اعلام کرد و افزود: ۲۵۰ کیلوگرم خامه ناب روی این کیک ریخته میشود و با گلآرایی و اشعاری در وصف حضرت زهرا (س) مزین خواهد شد.
به گفته مسئول موکب امام رضا (ع)، برای آمادهسازی این کیک، ۲۵ نفر از بهترین قنادان و شیرینیپزان مشهدی مشارکت دارند و این برنامه حاصل بیش از دو ماه تلاش مستمر عوامل موکب است.
آزادی افزود: پس از تکمیل کار و برشزدن، کیک در ظروف منظم بستهبندی میشود و صبح میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) میان زائران و مجاوران در مهمانسرا و چایخانههای حرم مطهر توزیع خواهد شد.
{$sepehr_key_172965}