چک سفید عربستان در جیب صلاح

به گزارش شهرآرانیوز، آینده محمد صلاح، ستاره اول تیم ملی مصر رقیب ایران در جام جهانی با شکراب شدن رابطه‌اش با اسلوت و مدیریت باشگاه لیورپول به خطر افتاده در همین رابطه نشریه تلگراف امروز (چهارشنبه) از آمادگی صندوق سرمایه‌گذاری عربستان برای جذب ستاره لیورپول «با تمام قوای پولی» خبر داد.

صلاح ۳ بازی متوالی روی نیمکت ذخیره نشست تا به سیم آخر بزند و علیه اسلوت صحبت کرد.

درگیری صلاح با اسلوت وقتی بالا گرفت که هفته گذشته صلاح گفت: انگار من را زیراتوبوس انداختند تا من را مقصر نتیجه نگرفتن تیم جلوه دهند.

این اظهارات ستاره مصری واکنش تند اسلوت و باشگاه را داشت و صلاح از لیست تیم برای بازی با اینتر در لیگ قهرمانان کنار گذاشته شد.

حالا نشریه تلگراف می‌نویسد که باشگاه‌های تحت مالکیت صندوق سرمایه‌گذاری عربستان یعنی الهلال، النصر، الاهلی و الاتحاد مشتری پروپاقرص صلاح شدند و هیچ محدودیت مالی برای جذب این ستاره مصری ندارند.