ادعای رژیم صهیونیستی: فرمانده ارشد قسام ترور شد + فیلم و جزئیات (۲۲ آذر ۱۴۰۴)

به گزارش شهرآرانیوز، دقایقی قبل کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی به نقل از ستاد کل فرماندهی ارتش اسرائیل، از ترور «رائد سعد» معاون عملیات گردان‌های القسام، فرمانده ارشد نظامی حماس و نفر چهارم در سلسله مراتب نظامی حماس پس از محمد ضیف، مروان عیسی و یحیی سنوار خبر داد.

{$sepehr_media_2530493_640_360}

آویخای ادرعی، سخنگوی ارتش اسرائیل، در این پیام ویدئویی که در کانال ۱۲ رژیم منتشر شد، می‌گوید: این عملیات درواقع یک حمله پهپادی به خودرویی بود که گمان می‌شود حامل رائد سعد بوده است. وی پس از «عزالدین الحداد»، دومین فرمانده ارشد حماس در شاخه نظامی است که پس از تصدی معاونت عملیات بر بسیاری از ساختار‌های حیاتی نظامی و دفاعی مقاومت فلسطین ازجمله کارگاه‌های تولید راکت و موشک، نقشه شبکه‌های تونلی و مجموعه فرماندهان رده‌های میانی رزمندگان القسام نظارت داشته است.

شایان ذکر است تاکنون هیچ مقام رسمی حماس، صحت‌وسقم ادعای مقامات رژیم صهیونیستی را تأیید نکرده است. پیش از این هم در دوم تیر ۱۴۰۳ (۲۲ ژوئن ۲۰۲۴)، نیروی هوایی اسرائیل در حمله هوایی سنگین به اردوگاه پناهندگان «الشاطی» در غزه، محل سکونت احتمالی رائد سعد را هدف قرار داده بود و مقامات رژیم صهیونیستی از ترور این فرمانده ارشد القسام خبر داده بودند.

{$sepehr_key_173502}