مصرف شکر در ایران فراتر از استاندارد‌های جهانی است | هشدار درباره شکر پنهان در محصولات غذایی

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر آزاده امینیان فر، گفت: بخش عمده این شکر از طریق نوشیدنی های شیرین، شیرینی ها، کیک ها، بیسکوئیت ها و سایر محصولات صنعتی وارد بدن می شود و مصرف بیش از حد آن با مشکلاتی مانند چاقی شکمی، مقاومت به انسولین، دیابت نوع دو، سندرم تخمدان پلی کیستیک، اختلالات چربی خون و بیماری های قلبی- عروقی ارتباط مستقیم دارد. 

دکتر امینیان‌فر تصریح کرد: شکر پنهان موجود در برخی لبنیات طعم‌دار، آبمیوه‌های صنعتی، غلات صبحانه و غذا‌های فرآوری شده نیز باید مورد توجه قرار گیرد و به جای آبمیوه‌های صنعتی، مصرف میوه کامل برای بهره‌مندی از فیبر و کنترل بهتر قند خون توصیه می‌شود.

{$sepehr_key_173572}

وی به راهکار‌های کاهش مصرف شکر اشاره کرد و گفت: کاهش تدریجی مصرف قند و شیرینی‌جات، جایگزینی نوشیدنی‌های شیرین با آب، توجه به برچسب‌های مواد غذایی، استفاده از فیبر‌های طبیعی و خرید هوشمندانه می‌تواند تمایل به مصرف مواد شیرین را کاهش دهد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پایان خاطرنشان کرد: استفاده محدود از شیرین‌کننده‌های مصنوعی یا گیاهی مشکل جدی برای سلامت ایجاد نمی‌کند، اما با توجه به ضرر‌های احتمالی در صورت استفاده طولانی مدت به تدریج کاهش یابد.

منبع: بهداشت نیوز