استقرار ۴۳ تیم نظارتی ویژه در خراسان رضوی برای کنترل بازار اقلام شب یلدا و کالا‌های اساسی (آذر ۱۴۰۴)

مدیر نظارت و بازرسی محصولات سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در گفت‌و‌گو با خبرنگار شهرآرانیوز اظهار کرد: ۴۳ تیم بازرسی و نظارت ویژه در سطح استان فعال شده‌اند که بر عرضه میوه و اقلام سفره شب یلدا و همچنین کالا‌های اساسی مانند گوشت قرمز و مرغ نظارت مستمر دارند.

روح‌الله طهماسبی افزود: طرح‌های نظارتی در آستانه مناسبت‌هایی مانند شب یلدا، که معمولاً شاهد افزایش تقاضا و نوسان قیمت‌ها هستیم، باجدیت بیشتری دنبال می‌شود تا حقوق مصرف‌کنندگان حفظ شود.

مدیر نظارت و بازرسی محصولات سازمان جهاد کشاورزی استان همچنین به استقرار تیم‌های ویژه نظارتی در مرکز استان اشاره کرد و گفت: تیم‌های نظارتی ویژه حوزه شهر مشهد در طبقه اول اداره جهاد کشاورزی مشهد مستقر شده‌اند و به صورت روزانه در سطح شهر و استان در حال فعالیت و رسیدگی به گزارش‌های مردمی هستند.

این نظارت‌ها تا پایان هفته جاری و پس از پایان مراسم شب یلدا ادامه خواهد داشت.

{$sepehr_key_173662}