به گزارش شهرآرانیوز، در شب یلدا، خوراکیهایی با رنگ و حالوهوای انار جایگاه ویژهای دارند. توپک یلدایی با مواد در دسترس تهیه میشود و بدون نیاز به پخت، در زمانی کوتاه آماده خواهد شد.
{$sepehr_media_2540015_640_360}
۱. پنیر خامهای، گردو خردشده، شوید و پیازچه (در صورت تمایل) را در یک کاسه بریزید و با همزن برقی مخلوط کنید تا مواد کاملاً یکدست شوند.
۲. از مخلوط به دست آمده گلولههای کوچک درست کنید.
۳. توپکها را به مدت ۱ ساعت در فریزر قرار دهید تا منسجم شوند.
۴. پس از استراحت، توپکها را در دانههای انار بغلتانید.
۵. در نهایت با کراکرهای نمکی تزیین و سرو کنید.
این دسر ساده، جلوهای زیبا به میز یلدای شما میدهد و بهعنوان یک گزینه متفاوت و خلاقانه قابل استفاده است.
{$sepehr_key_175664}