عضو کارگروه فرهنگی و هنری نشان مشهدالرضا (ع): برنامه‌های تجلیل فرهنگی باید با مردم و فضای شهری پیوند بخورند

به گزارش ستاد خبری نشان مشهدالرضا (ع)؛ منور شایسته‌خو، عضو کارگروه فرهنگ و هنر نشان مشهدالرضا (ع)، با تأکید بر ضرورت بازنگری در شیوه اجرای آیین‌های تجلیل فرهنگی، گفت: اگر این برنامه‌ها نتوانند در میان مردم و در سطح شهر اثرگذار باشند، از هدف اصلی خود دور خواهند شد.

عضو کارگروه فرهنگ و هنر نشان مشهدالرضا (ع)، با اشاره به سه‌سال برگزاری این طرح، ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام‌شده، بر ضرورت اثرگذاری واقعی این برنامه‌ها در جامعه تأکید کرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر این تقدیر‌ها و تجلیل‌ها، هرچند از نظر فرد و اطرافیان او ارزشمند است، اما در بین قشر خاکستری جامعه اثرگذار نیست تصریح کرد که آنچه اهمیت دارد، انعکاس شهری و مردمی این رویدادهاست؛ در حالی که بخش عمده‌ای از آنها پشت در‌های بسته برگزار می‌شود و مخاطبان خاصی دارند.

شایسته‌خو افزود: با وجود هزینه‌های میلیاردی که صرف اجرای این برنامه‌ها می‌شود، هنوز اثر ملموسی از آن در فضای عمومی شهر دیده نمی‌شود.

به زعم او نشان مشهدالرضا باید بتواند همچون نام خود، نشانه‌ای راهبر در میان شهروندان باشد، نه صرفاً یک رویداد تشریفاتی.

وی متذکر شد که مأموریت واقعی ما باید کشف و معرفی چهره‌های گمنام و اثرگذار باشد تا ارزش‌ها بتوانند در میان مردم جان بگیرند و معنا پیدا کنند.

به تأکید شایسته‌خو؛ تحقق این هدف نیازمند بازاندیشی، مطالعه و شناخت عمیق از بافت اجتماعی شهر است تا نشان مشهدالرضا به یک جریان فرهنگی فراگیر تبدیل شود، نه فقط یک رویداد نمادین.