اعتراض سرخابی‌ها به رأی تراکتور

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که پس از انتشار آرای کمیته انضباطی در رابطه با تخلفات صورت‌گرفته در حاشیه بازی تراکتور و پرسپولیس، انتظار می‌رفت علاقه‌مندان به تیم سرخ‌پوش تهرانی نسبت‌به این موضوع معترض شوند، در اتفاقی پیش‌بینی‌نشده، هواداران استقلال نیز نسبت‌به این رأی موضع‌گیری کردند.

استقلالی‌ها که شانس صعود تیمشان به فینال رقابت‌های جام حذفی و کسب یک قهرمانی دیگر در این سطح از رقابت‌ها و سهمیه آسیایی فصل بعد را در دسترس شاگردان ریکاردو ساپینتو می‌دیدند، با اعتراض به این رأی در شبکه‌های اجتماعی، به کمیته انضباطی انتقاد کردند که: «مگر قرار نبود از تیم تراکتور امتیاز کسر شود! پس چرا فقط آن‌ها را از برگزاری بازی خانگی با تماشاگر محروم کردید؟ اینکه فقط به‌نفع حریفان تراکتور در ادامه مسابقات است. ضمن اینکه اگر از این تیم در لیگ برتر امتیاز کسر می‌شد، در آن صورت شرایط برای قهرمانی استقلال مهیاتر بود».

{$sepehr_key_176516}

مشابه این انتقادات و اعتراض‌ها در شبکه‌های اجتماعی در صفحات اینستاگرامی و کانال‌های تلگرامی هواداری پرسپولیس نیز به چشم خورد که طرفداران این تیم معتقد بودند: «باید از تراکتور امتیاز کسر می‌شد تا در جدول رده‌بندی لیگ برتر پایین می‌رفت و هوادارانش می‌آموختند که به این شکل نسبت‌به حریفان تیمشان بی‌احترامی نکنند».

ظاهراً کمیته انضباطی در ارتباط با اینکه چرا در حکم بازی اخیر از کسر امتیاز استفاده نشده، عنوان کرده که قرار است از بازی‌های بعد چنین احکامی از سوی کمیته انضباطی صادر شود و فعلاً به این شکل با تیم‌های خاطی برخورد نخواهد شد.

همین اظهارنظر هم مورد انتقاد طرفداران سرخابی قرار گرفته که در این ارتباط عنوان کرده‌اند: «مگر در آیین‌نامه انضباطی فدراسیون فوتبال برای اجرای احکام ساعت و تاریخ مقرر شده که مسئولان کمیته انضباطی عنوان می‌کنند از فلان تاریخ یا از فلان بازی به‌بعد فلان قانون در رابطه با یک تیم اجرا می‌شود؟»

لازم به یادآوری است، در حاشیه دیدار تیم‌های تراکتور و پرسپولیس، به‌کاربردن الفاظ رکیک و هتاکی به برخی از ارکان تیم مهمان یعنی پرسپولیس، موجب شد تا کمیته انضباطی در این باره باشگاه تراکتور و برخی از لیدر‌های این باشگاه را جریمه کند.

{$sepehr_key_176517}