به گزارش شهرآرانیوز، پرسپولیس و مس رفسنجان در یکی از بازیهای مهم هفته پایانی نیمفصل به مصاف هم میروند؛ دیداری فراتر از سه امتیاز. پرسپولیسِ اوسمار ویرا با رسیدن به ثبات، به دنبال تثبیت جایگاهش در کورس قهرمانی است و مس رفسنجانِ بحرانزده امیدوار است با گرفتن نتیجهای بزرگ، از شرایط سخت خارج شود. خاطره تقابل سرنوشتساز فصل گذشته، به این بازی اهمیت و حساسیت بیشتری داده است.
به همین خاطر مرد برزیلی به دنبال تکرار همان خاطره شیرین است و میخواد با کسب یک پیروزی بدون دردسر، با دلخوشی به تعطلات نیم فصل برود.
بدین ترتیب به نظر میرسد اوسمار ویرا تیمش را با ترکیب پیام نیازمند، براجعه، کنعانی، ابرقویی، محمدی، رفیعی، سرلک، اورونوف، تیوی بیفوما، محمد عمری و علیپور به زمین خواهد فرستاد.
البته در این بین شاید امیر رفیعی جوان جایگزین پیام نیازمندی شود که همین فردا قرار است فرزندش متولد شود.
{$sepehr_key_176569}