کاهش ۲۰ درصدی تولید شیر و گوشت درپی شیوع تب برفکی

به گزارش شهرآرانیوز، مجتبی عالی با بیان اینکه شیوع بیماری تب برفکی به دامداری‌ها آسیب جدی وارد کرده است، گفت: به‌دلیل گسترش این بیماری، میزان تولید شیر و گوشت به‌طور میانگین بین ۱۵ تا ۲۰ درصد کاهش یافته است.

وی با پیش‌بینی روند تولید شیرخام در سال جاری افزود: در صورت تداوم شرایط فعلی، تولید شیرخام کشور تا پایان امسال به حدود ۹ میلیون تن خواهد رسید، در حالی که برآورد اولیه برای سال جاری، تولید ۱۳ میلیون تن بود.

این عضو اتحادیه دامداران همچنین کمبود و افزایش قیمت نهاده‌های دامی را از دیگر عوامل مؤثر بر افت تولید دانست و تصریح کرد: علاوه بر تب برفکی، کمبود و گرانی نهاده‌های اساسی از جمله کنجاله سویا، ذرت، جو، کاه و یونجه در سامانه بازارگاه، تأثیر قابل‌توجهی بر افزایش قیمت تمام‌شده محصولات و کاهش تولید داشته است.

منبع: صداوسیما

{$sepehr_key_176787}