معاون استاندار خراسان رضوی: نقاط پرحادثه درون شهرها باید شناسایی و رفع شود

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا قامتی عصر شنبه در نشست شورای «همتای» خراسان رضوی گفت: لازم است در تصمیم‌گیری‌های آتی اعضای شورای همتا، ملاحظات رفتاری مردم و لزوم حفظ اختیارات نمایندگان در جلسات کارشناسی مورد توجه قرار گیرد تا مصوبات به نتایج مطلوب برسند.

وی با اشاره به بررسی مسائل حوزه عمرانی درون و برون شهری، نسبت به وضعیت برخی زیرساخت‌های استان ابراز نگرانی کرد و گفت: طبق بازدید میدانی از چند محور مشاهده شد که روکش آسفالت برخی از محورها مناسب نبوده یا خط کشی خوبی نداشته است.

معاون استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: مصوبات شورای همتا به گونه‌ای تصویب شوند که مسئولان خودشان هم حس کنند این مصوبات نتیجه لازم را خواهد داشت.

قامتی در ادامه به مسائل شهری، به ویژه موضوع بلوار نماز و مدیریت ترافیک شهر مشهد اشاره کرد و گفت: اعمال محدودیت‌های ترافیکی بیشتر در برخی نقاط ممکن است منجر به افزایش تخلفات و بروز حوادث شود، لذا باید راهکار جایگزینی ارائه داد.

وی پیشنهاد داد که تیمی مشخص از شهرداری برای شناسایی اولویت‌بندی شده نقاط پرحادثه شهری و بررسی دقیق آن‌ها شکل گیرد.

معاون استاندار خراسان رضوی گفت: شاید با یک عملیات کوچک و ۵۰ متر گاردریل نقاط خطر رفع  شود. اگر ایمنی نقطه حفظ شود، نیازی به کاهش سرعت مجاز به ۵۰ کیلومتر نیست، زیرا رانندگان به‌طور طبیعی با رعایت ایمنی تردد خواهند کرد.

قامتی در بخش دیگری از سخنانش به شرایط پس از بارش برف اشاره کرد و با اذعان به سختی کار راهوران، بر لزوم ملاحظات در واقعیتهای رفتاری مردم تأکید کرد و خواستار تعیین نماینده تام‌الاختیار برای جلسات کارشناسی آتی شد تا از تکرار انتقال گزارش‌ها و اطاله زمان جلوگیری شود.

وی بر لزوم انجام کارشناسی دقیق در خصوص مسائلی مانند بلوار نماز، پل شهید پرتوی و مدیریت ترافیک پمپ بنزین‌ها تأکید کرد و گفت: موارد باید در اختیار مشاور قرار گیرد تا تصمیمات منطقی و کارشناسی اتخاذ شود.

منبع: ایرنا

{$sepehr_key_177035}